Locatie bepalen...
Wereldpaviljoen

Sint Michaëlstraat 6A, Steyl
Vanaf € 6,50 per persoon

Wereldpaviljoen

Belevingscentrum Wereldpaviljoen Steyl
Nieuw! Virtual reality experience in het Wereldpaviljoen

Een superleuke attractie voor jong en oud. Stap in een echte Fokker 50 JetSTAR, vlieg naar een andere wereld en maak kennis met het Midden-Amerikaanse land Nicaragua en het Afrikaanse land Ghana.
Je waant je in deze landen en beleeft het leven van de mensen daar. Je kijkt naar films, beleeft games, stuurt een digitale kaart naar je vriend(in), speelt marktman/vrouw of poetst schoenen, maakt speelgoed van afvalmateriaal of maakt sieraden in de workshops.
In Ghana maak je een heuse busrit door het land, beleef via Virtual Reality het leven alsof je er zelf bij bent, luister onder de Baobabboom naar de traditionele verhalen en trommel mee bij de muziekwand. Of neem plaats in een boot en ervaar via VR-simulatie de barre overtocht die bootvluchtelingen maken vanuit Afrika naar het Italiaanse eiland Lampedusa.

Kom! Mis het vliegtuig niet en stap snel in!
In het Wereldpaviljoen ontmoeten culturen elkaar waardoor meer begrip ontstaat voor elkaars doen en laten.
Daardoor wordt de basis gelegd voor betere samenwerking en communicatie in de wijk, de regio, het land en de wereld.


Het Wereldpaviljoen is elke woensdag- en zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur geopend voor het publiek. Kinderfeestjes op woensdagmiddag. Scholen kunnen in klasverband een bezoek boeken via CultuurPAD op andere dagen. Groepen en families (min 15 personen) kunnen speciale arrangementen boeken via info@wereldpaviljoen.com


In 2015 werd door een vakjury van de ANWB het Wereldpaviljoen genomineerd tot de top drie van meest maatschappelijke uitje van ons land.

 

 Wereldpaviljoen, Sint Michaëlstraat 6a, 5935 BL, Steyl
Tel: 077-3745973 of 06-55620769.
www.wereldpaviljoen.com

Adres
Wereldpaviljoen
Sint Michaëlstraat 6A
5935 BL Steyl

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×