Locatie bepalen...
Green Barn

Landweerweg 12A, Venlo

Green Barn

Fun, food, farm - dat is waar Green Barn voor staat. Green Barn, gevestigd bij Budgetplant in Venlo, is een concept dat Fun, Food en Farm combineert. Het boerenrestaurant is gelegen aan de Expediteursweg naast Jacobs Budgetplant.

Letterlijk betekent de naam ‘groene schuur’, een verwijzing naar de typische boerderijschuren die te vinden zijn op het platteland in Amerika en Canada. Daar worden deze schuren vaak gebruikt om lokale producten en gerechten aan de man te brengen. De gemoedelijke, ongedwongen sfeer die deze boerderijwinkels kenmerkt is naar Nederland gehaald. Zo kunt ook u op een laagdrempelige manier kennismaken met al het goede dat het platteland te bieden heeft.

In het gezellige zelfbedieningsrestaurant kunt u genieten van lekkere maaltijden. Kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven op de speeltoestellen buiten onder toeziend oog van papa en mama. Daarnaast kunnen ze de lieve zeer speciale boerderijdieren leren kennen, zo zijn er bijvoorbeeld alpaca's en micro- varkens! Bovendien komen kinderen spelenderwijs van alles te weten over de groente, het fruit en de kruiden die bij ons te vinden zijn. Een echte ervaring met het boeren buitenleven in Venlo.

Ga voor een stevig boerenontbijt

Op zaterdag en zondag kun je bij Green Barn tussen 10.00 en 12.00 uur terecht voor een compleet stevig boerenontbijtbuffet voor maar €9,95 per persoon. Dat is pas smullen...

Adres
Green Barn
Landweerweg 12A
5915 PC Venlo

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×