Locatie bepalen...
onthulling monument verdwenen kasteel Ensenbroeck

Graetheideweg 2A, Kelpen-Oler Gratis

onthulling monument verdwenen kasteel Ensenbroeck

De net geïnstalleerde burgemeester van Leudal, mevrouw Desirée Schmalschläger, zal het monument en de informatieplaquette bij en voor het verdwenen Kasteel Ensenbroeck te Kelpen-Oler onthullen.

De onthulling vindt plaats bij Graetheideweg 2a in Kelpen-Oler c.q. bij fietsknooppunt 72 op donderdag 12 september a.s. om 11.00 uur.
Aanwezig zullen zijn de schoolkinderen van Kelpen-Oler (enkelen zullen de burgemeester assisteren), de Wapenbroeders Midden-Limburg met vaandelwacht en hoornblazer, vertegenwoordigers van de Heemkundekring Thornerkwartier en diverse andere genodigden. De schoolkinderen zullen het lied “Ensebrook sjoeëne Hook” onder begeleiding van een blazersensemble van Muziekvereniging Fanfare St.Liduina Kelpen-Oler o.l.v. dirigent jan Koolen ten gehore brengen.

Namens het Promotie Platform Leudal zal voorzitter Fritz van Hattem de nieuwe Kastelenkaart Leudal aan de burgemeester aanbieden. Hierop staan 3 bijzondere fietsroutes die de fietser langs alle 19 kastelen van Leudal voeren.

Adres
Kasteel Ensenbroeck
Graetheideweg 2A
6037NN Kelpen-Oler

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×