Locatie bepalen...
Ossefeesten dag 1: Aftrap met Snollebollekes

Dorpstraat, Maasbree
Vanaf € 10,00

Ossefeesten dag 1: Aftrap met Snollebollekes

In de eerste twee weekenden van augustus vinden traditioneel in het centrum van Maasbree de Ossefeesten plaats. Gedurende 5 dagen volop spektakel, entertainment en muziek.

Op 3 augustus wordt de 59e editie keihard afgetrapt door de Snollebollekes. Na twee uitverkochte concerten in het Gelredome zijn de Ossefeesten in Maasbree een logisch vervolg. Met hits als Vrouwkes, Links Rechts en Springen Nondeju ben je ervan verzekerd dat het dak er af gaat. En dan is het maar goed dat de tent goed verankerd is op het Kennedyplein.

De eerste avond wordt verder goed gevuld met hits van Hazes tot Bieber en van rock classics tot keiharde hardstyle, opgevoerd door Starstruck. Dansbare deuntjes en guilty pleasures waar iedereen op los kan gaan. Drie muzikanten vormen de unieke combinatie van een band en een DJ show. De formatie stelt zichzelf graag voor als jouw nieuwe favoriete live act. Een belofte die ze meer dan waar gaan maken.

Locatie: Kennedyplein 5, 5993 BW Maasbree
Kijk op de website of de facebookpagina /ossefeesten voor het verdere programma. Een passepartout kaart voor alle 5 dagen is te koop voor € 27 in de ticketshop op de website.

Adres
Centrum Maasbree
Dorpstraat
Maasbree

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×