Locatie bepalen...
Ossefeesten dag 2: “Matinee

Dorpstraat, Maasbree Gratis

Ossefeesten dag 2: “Matinee

In de eerste twee weekenden van augustus vinden traditioneel in het centrum van Maasbree de Ossefeesten plaats. Gedurende 5 dagen volop spektakel, entertainment en muziek.

Ossefeesten dag 2: “Matinee: Zon, muziek, os aan het spit en ‘gerijpte jenever’!”
Zondag 4 augustus is natuurlijk de Ossezondag! Vanaf 12:00 uur is de vroege vogel weer welkom voor een drankje. Om 14:00 wordt de muziek ingezet door blaaskapel Judaska en om 14:30 start de verkoop van de overheerlijke porties ossebraad. Met goed weer is het genieten in het zonnetje, met een drankje in de hand. Wat wil een mens nog meer!

Het speelparadijs ‘Ôs Kingerdörp’ kan dit jaar natuurlijk niet ontbreken. Gigantische luchtkussens, een bioscoop en een eigen feesttent staan op de Ossezondag weer paraat voor onze jongste bezoekers.

Voor de liefhebber wordt tijdens het matinee, buiten onder de luifel, ook wat sterkers geserveerd; de jongens van Old Gin brengen ‘bier, zweet en snare(n)’. Met covers, gestolen uit de platenkast van pap, van de Red Hot Chilli Peppers, Jimi Hendrix en Pearl Jam tot Thin Lizzy en The Artic Monkeys, wordt het genieten geblazen.

Het eerste weekend wordt afgesloten door feestband Khick. Met deze oude bekende, het is alweer vijf jaar geleden dat ze op de Ossefeesten stonden, weet je dat de avond gegarandeerd een succes wordt. Hun repertoire biedt voor ieder wat wils. Van Nirvana tot K3 en van Bruno Mars tot Helene Fisher. Dat wordt dus lekker meeblèren.

Locatie: Kennedyplein 5, 5993 BW Maasbree

Kijk op de website en facebookpagina /ossefeesten voor het programma op de overige dagen. Een passepartout kaart voor alle 5 dagen is te koop voor € 27 in de ticketshop op de website.

Adres
Centrum Maasbree
Dorpstraat
Maasbree

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×