Locatie bepalen...
Ossefeesten dag 3: “WTF Woensdag

Dorpstraat, Maasbree
Vanaf € 6,00

Ossefeesten dag 3: “WTF Woensdag

In de eerste twee weekenden van augustus vinden traditioneel in het centrum van Maasbree de Ossefeesten plaats. Gedurende 5 dagen volop spektakel, entertainment en muziek.

Ossefeesten dag 3: “WTF Woensdag: een smerig lekker feestje”
Op woensdag 7 augustus breken we de week doormidden met WTF Woensdag. Voor elke letter van die afkoring is een eigen area opgezet. In de tent, deze avond beter bekend als area één, staat Red Pepper Bullwhip, een vijfkoppige classic rockband die muziek uit de 70’s met een slipper naar de 80’s speelt. Tijdens hun optreden wordt er flink gas gegeven! En na de show wachten ze rustig af totdat de ambulances de mensen met headbangnekwervelverschuiving, juich-armen en spring-enkels goed hebben opgevangen. Ware gentlemen.

Bij area numero twee kun je lekker antisociaal losgaan in de silent disco van NFN Silent Records, georganiseerd door de mannen van het gelijknamige NFN Records. World famous in Maasbree and roundstreaks! Voor wie nog niet bekend is met het fenomeen ‘silent disco’ volgt hier een korte uitleg. Het is simpel gezegd een avondje dansen met een koptelefoon op terwijl je je afvraagt of je buurman naar heel wat anders staat te luisteren of gewoon echt geen gevoel voor ritme heeft. Lachen man!

Roy Smolenaars, bekend van de Memphis Manics en zijn alter ego de Zingende slager, gaat georganiseerde chaos creëren in area drie. Wat kun je verwachten? Bingo, spellen en Nozem. Activiteiten die je in een gemiddelde bejaardensoos zou tegenkomen maar dan gecombineerd met een beetje rock and roll. Onder de naam Radio Nozem, uiteraard in samenwerking met Nozem Oil, weet je dat het een smerig lekker feestje gaat worden.

Entree: voorverkoop €6,-
Locatie: Kennedyplein 5, 5993 BW Maasbree

Kijk op de website en facebookpagina /ossefeesten voor het programma op de overige dagen. 

Adres
Centrum Maasbree
Dorpstraat
Maasbree

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×