Locatie bepalen...
Wandel, geniet en fotografeer in de Peel

Moostdijk 15, Ospel
Vanaf € 5,00

Wandel, geniet en fotografeer in de Peel

Fotografiewandelingen vanaf Buitencentrum De Pelen

Staatsbosbeheer biedt in Nationaal Park De Groote Peel fotografiewandelingen waarbij je, tijdens een korte excursie, informatie over het gebied en fotografietips krijgt. Deze wandelworkshops zijn bestemd voor mensen van vijftig plus en worden begeleid door een Peelgids.

De eerste excursieworkshop is op woensdag 17 april van 14.00 tot 16.30 uur. De activiteit start bij het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Wandel, geniet en fotografeer!
Een wandeling door Nationaal Park de Groote Peel is een geweldige ervaring! In elk seizoen en bij alle weersomstandigheden biedt dit hoogveengebied prachtige beelden: water, spiegelingen, wind en wolken en begroeiing, geven een veelheid aan vormen, structuren en kleuren. Om deze ervaring vast te houden en vast te leggen ga je fotograferen tijdens de wandeling. Onderweg leert een Peelgids je blik op de natuur te verscherpen en zo doende de mooiste plaatjes te schieten. Je leert het beter waarnemen van kleuren en structuren, lichtval en diepte. Je brengt de opgedane kennis gelijk in de praktijk en maakt foto's van wat je tegen komt. En dat verschilt natuurlijk per seizoen... Van water en weerspiegelingen, tot de wolkenlucht en natuurlijk planten en dieren. De route is twee kilometer lang en verhard, dus ook geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en rolstoelers.

De eerste fotografiewandeling is op woensdag 17 april van 14.00 tot 16.30 uur. Op woensdag 12 juni en woensdag 18 september zijn er ook wandelworkshops. Deelname kost € 7,50 per persoon. Reserveren kan online via: www.staatsbosbeheer.nl/fotografiewandelingpelen Let op: deze workshop richt zich op de kijk op de natuur, en niet over het technische gedeelte van het omgaan met je camera.

Adres
NP De Groote Peel
Moostdijk 15
6035 RB Ospel

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×