Locatie bepalen...
Kunstroute Peel en Maas III: Maasbree-Koningslust-Grashoek

Clockenslaghplein, Maasbree

Kunstroute Peel en Maas III: Maasbree-Koningslust-Grashoek

Deze Kunstroute Peel en Maas is de derde route in een reeks van vijf. In de gemeente Peel en Maas staan veel kunstwerken in de openbare ruimte. Vaak gaan mensen er gedachteloos aan voorbij. Ook kennen weinig mensen de achtergrond van deze kunstwerken. Alle kunstwerken vertellen een eigen verhaal, wat soms parallel loopt an de ontwikkelingen van de gemeente. De Kunstroute Peel en Maas schenkt om deze reden aandacht aan de kunstwerken.

De derde Kunstroute voert u langs de kunstwerken in de drie meest noordelijke kernen van de gemeente Peel en Maas: Maasbree, Koningslust en Grashoek. Tijdens deze route komt u onder andere langs zeven werken die tot stand zijn gekomen tijdens bijzondere projecten in de voormalig gemeente Helden, namelijk het beeldensymposium en het project Kom Kunst Kijken.

Kunstroute Peel & Maas is een beschreven route. De routebeschrijving is te vinden door op de button 'meer info/print/gpx' te klikken. Kunstwerken langs de route zijn schuigedrukt en genummerd. Een brochure van de route is te downloaden via de website van Cultuurpodia Peel en Maas. 

Adres
Startpunt:
Clockenslaghplein
5993 Maasbree

Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×