Locatie bepalen...
VVV Plasmolen-Mook

Witteweg 10, Plasmolen

VVV Plasmolen-Mook

De gemeente Mook en Middelaar is de noordelijkste gemeente van Noord-Limburg en ligt in een gebied met een rijke historie. Met de Maas en de Mookerplas biedt de gemeente watersporters tal van recreatiemogelijkheden, met een grote camping, jachthavens, dagrecreatiestranden en de nodige restaurants waar u heerlijk kunt eten.

Deze en meer informatie uit de omgeving kunt u halen bij de VVV Plasmolen Mook. Een VVV agentschap waar u onder andere terecht kunt voor diverse kaarten, plattegronden en fiets- en wandelkaarten van de omgeving. Ook bent u hier aan het juiste adres voor de VVV bon, Kiste Trui munten en op bestelling voor podium cadeaukaarten en bioscoopbonnen.

In VVV Plasmolen Mook is het Educatief Bezoekerscentrum Huys te Moock gevestigd. Hier wordt verteld over de plaatselijke geschiedenis van de Tachtigjarige oorlog met behulp van onder andere touchscreen en korte presentaties over de verschillende onderwerpen. Stichting Huys te Moock heeft daarnaast twee wandelroutes en één fietsroute samengesteld door de omgeving van. Ook is er een Speurtocht naar de kist van Kiste Trui uitgezet. Leuk voor kinderen van 5 tot 11 jaaar.

Openingstijden VVV Plasmolen-Mook 

 • 1 april t/m 15 september
  maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur
  zondag van 11.00 tot 14.00 uur
 • 16 september t/m 31 oktober
  van maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur
  zondag 11.00 uur tot 14.00 uur
 • 1e Paasdag en Koningsdag gesloten
 • 2e Paasdag, 1e en 2e Pinksterdag, Hemelvaartsdag: open als op zondag.

 

Adres
VVV Plasmolen-Mook
Witteweg 10
6586 AE Plasmolen

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×