Locatie bepalen...
Wandelroute Venray

Kempweg 164, Venray

Wandelroute Venray

Deze wandeling bestaat uit twee mooie lussen, verbonden met een verbindingstuk. Je kunt ook kiezen voor de afstand van 6 km (start Perdstal, Venray) of 8 km (start bij Molen Nooit Gedacht, Merselo). 

Tijdens deze vlakke, afwisselende route wandel je door de mooie bossen van natuurgebied Vlakwater naar het Sint-Odapark met bijzondere kunst. Daarna wandel je nog een stuk door het bos en dan via het verbindingsstuk naar het Loobeekdal. Daar struin je een tijdje langs de Loobeek.

Eenmaal in Merselo kun je stoppen bij een café voor een drankje. Tevens passeer je de mooie windmolen Nooit Gedacht, waar het meel vandaan komt voor de pannenkoeken van De Perdstal. Hierna is het genieten in de bossen. Na een tijdje je passeer je een camping waar je 's zomers terecht kan voor een verkoelend drankje. 

Je struint weer een stuk langs de Loobeek en via de verbingsweg kom je terug in Venray. Via verrassende paadjes beland je weer bij het restaurant. 

  • Tip: Na regenval kunnen de graspaden drassig zijn, draag dan hoge wandelschoenen of laarzen. 
  • Je kunt de wandeling ook starten op de openbare parkeerplaats bij de windmolen in Merselo (Grootdorp 95) en dan na 8 km lekker een pannenkoek eten bij De Perdstal.
  • Liever 1 van de twee lussen lopen? Klik hier voor de juiste knooppunten. 
  • Deze wandeling is ook te lopen volgens een beschreven route. Je kunt deze krijgen bij De Perdstal en je leest hem hier online. 

Adres
Startpunt:
Kempweg 164
5801 VV Venray

Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×